Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Pablo Chiapella i Tian Lara presenten "El Anticoach" al Teatre Borràs!

Un show fet per intentar desmotivar a l'actor que ha donat vida a un dels personatges més motivats i icònics de la ficció del nostre país.

Un espectacle imprevisible de comèdia en estat pur, en el qual el Pablo i el Tian combinen monòlegs, improvisació, sketches, convidats, participació del públic i coses que ni ells saben com classificar.

"Avui pot ser un gran dia!" Ho posa en una tassa que t'ha regalat algú que t'odia. No t'ho pensis, vine a riure de la desmotivació!

Fitxa artística

Artistes Pablo Chiapella i Tian Lara
Durada 100 min
No recomenat a menors de 16 anys

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La compra de les noves entrades està subjecte a la disponibilitat de cada funció.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?