Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Lalachus i Bertus tornen a Barcelona!

Aquesta parella et convida a fer un viatge al passat per analitzar amb "graciajo" i molta tontuna les fites més importants de la història mil·lenial. Si et penedeixes de les pintes que portaves els 2000's i trobes a faltar tota la cultura "merder" del principi del mil·lenni, aquest show és per a tu.

K Decirte K No Sepas és un espectacle ple d'improvisació amb el públic, esquetxos en directe i reaccions dels millors vídeos mil·lenials carregats de rialles i humor que faran viatjar al públic a l'època de la seva adolescència.

Fitxa artística

Durada 80 min
Edad recomenada Majors de 16 anys

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

SET
21
Dissabte
22:45
Teatre Borràs, Barcelona
NOV
02
Dissabte
22:30
Teatre Borràs, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves localitats disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Coliseum
PRÒXIMAMENT

Six

The Musical


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?