Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Daniel Fez torna al Teatre Borràs!

Ell es considera un influencer regulinchi i en el seu espectacle podreu escoltar de primera mà com és la seva vida d’influencer.

Com li va en l'amor al Daniel? Li serviran els videotutorials que s'estudien? Treurà la llibreta blava? Algun de vosaltres té algun consell per ell?

En aquesta funció podreu veure un monòleg fresc, amb molta interacció amb el públic i ple d'històries regulinchis.

Daniel Fez va començar a crear el seu propi contingut en la plataforma «Vine». Ara es poden veure els seus vídeos a TikTok, Instagram i Twitter. Ell es descriu com a “Fedor de vídeos i coses d'aquestes".

Fitxa artística

Idioma Castellà
Durada 75 min
Sala Teatre Borràs

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

NOV
22
Divendres
22:30
Teatre Borràs, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?