Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Sebastian Wainraich, un dels comediants més reconeguts de l'Argentina arriba per primer cop a Barcelona!

Després de 6 temporades a l'històric Teatre Maipo, el protagonista de Casi Feliz, una de les sèries de comèdia llatina més vistes a Netflix, actua per primera vegada al Teatre Borràs amb la seva mirada única. 

Wainraich recorrerà amb el seu monòleg els temes de comèdia que tracta amb mestratge: els nostres costums, la vida en parella, els fills i el contrasentit de la vida que plasma amb el gran sentit de l'humor que el caracteritza.

Serà una funció inoblidable per riure sense parar i gaudir de l'humor intel·ligent que ens convida a reflexionar.

Fitxa artística

Durada 90 min
No recomanat a menors de 14 anys

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

SET
27
Divendres
22:30
Teatre Borràs, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves localitats disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Coliseum
PRÒXIMAMENT

Six

The Musical


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?