Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

El Showcito de Nanutria arriba a Barcelona!

Una proposta original i creativa que porta més de 3 anys en continu desenvolupament. Un show d'Stand-Up i improvització en el que Nanutria (Víctor Medina), demostra les seves habilitats d'interacció amb l'audiència, mentre va entrellaçant els seus acudits amb la informació que rep del públic.

Aquest espectacle t'oferirà un aire molt fresc i innovador respecte ‘Stand-Up tradicional, però al mateix temps et donarà una bona mostra d'acudits molt originals sobre temes com l'adultesa, la democràcia, la vida en parella, la migració i formes d'enfrontar la dura però inevitable arribada de la vellesa a la nostra vida.

Fitxa artística

Durada 85 min
Sala Teatre Borràs
Recomenat a partir de 14 anys

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

febr
22
Dissabte
22:45
Teatre Borràs, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?