Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Ismael i Isa et porten una bona dosi d'humor!

Amb el seu anterior espectacle ”Como conocí a mi suegra” aquesta parella ha portat les seves aventures domèstiques per teatres de tota Espanya. 

Ara la vida els posa una altra prova: acaben de tenir un bebè. El que abans era una convivència complicada ara és un descontrol absolut. El que abans era difícil, ara sembla impossible. Quan gairebé havien après a viure en parella, s'adonen que són un trio. Els influencers que abans anunciaven joguines sexuals, ara anuncien bolquers. ¡Madre mía!

Però per molt seriós que sigui això de ser pares, l'Ismael i l'Isa saben treure-li a tota la conya. Tot s'ha complicat bastant, però són feliços perquè al cap i a la fi, això és el que més els agrada: complicar-se la vida i riure's de tot.

Prepara't per riure amb ells i la seva manera d'entendre que les dificultats de la parella es porten millor amb una bona dosi d'humor!

Fitxa artística

Autors Ismael Lemais i Isa Díaz
Direcció d'escena Kikin Fernandez
Direcció d'il·luminació Álvaro Conde
Producció Ninona Producciones i Etiqueta Negra Producciones
Durada 90 min

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

març
22
Dissabte
22:30
Teatre Borràs, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves localitats disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Coliseum
PRÒXIMAMENT

Six

The Musical


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?