Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Jorge Cremades torna al Teatre Borràs!

Hola! Soc el Manu, el becari del Jorge Cremades. La descripció del show hauria d'haver-la escrit ell, però no ha vingut a treballar.

El Jorge torna amb un espectacle en estat pur. Un show de sketches en directe, vídeos, monòlegs i molta desimboltura, on gaudirem de l'humor quotidià que tant caracteritza a aquest còmic.

De debò continues volent anar? Bé, t'explico una miqueta més…

En aquest monòleg, desossa tots els aspectes laborals inimaginables, des del treball més dur del món com és el de ser funcionari, fins al més senzill, com és el de ser funcionari. Aquest és el nivell dels acudits…

El pioner en l'humor en xarxes socials, torna per a fer-te riure sense parar, en un monòleg on descobrirem les històries laborals més surrealistes que ha viscut abans de ser humorista. (Sí amics sí, va haver-hi un temps en el qual el Jorge Cremades va matinar).

Si t'agrada a les xarxes socials, en persona t'encantarà (o això és el que diu sempre quan intenta lligar per Instagram).

Fitxa artística

Idioma Castellà
Durada 90 min
Sala Teatre Borràs

Galeria

Opinions

Per titular-se "Desempleado del mes", és un show que està molt treballat.

A mi em va agradar molt el show, és molt divertit. Si has llegit això truca al 911, el Jorge m'està apuntant amb una pist... pits, pits, corre i compra la teva entrada. T'encantarà!

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

DES
20
Divendres
22:45
Teatre Borràs, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?