Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

La vida és un espectacle... i Ger també!

Després de viralitzar els seus mini monòlegs, Ger s'autodefineix com mocatriz, ja que ha treballat com actor a televisió i teatre, publicat un llibre, participat com presentador a dos podcasts i recorregut Espanya amb els seus monòlegs.

Actualment, les seves xarxes socials són l'aparador de tots aquests projectes i, sobretot, de l'humor que el defineix, el qual ha batejat com una corrent del "mamarrachismo". A més, com part del col·lectiu LGTBIQ+, intenta visibilitzar i participar en tots aquells projectes que pretenen lluitar contra els estereotips, prejudicis i la denigració dels seus drets.

Fitxa artística

Durada 80 min
Sala Teatre Borràs
Idioma Castellà
No recomenat a menors de 16 anys

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

maig
03
Divendres
22:30
Teatre Borràs, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Borràs

Bonobos

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?