Grup Balañá

Segueix-nos

1683643728
1683643728
1683643728

El Teatre

El Teatre Borràs és comèdia, és deliri, bogeria, rebeldia, i orígen d'universos tan dispars com La Casa de la Risa, univers sota el qual juntem còmics, monologuistes i, últimament, també podcasters, influencers i instagrammers. També acull insomnia un festival d'espectacles en viu amb el que volem donar més visibilitat al talent més emergent del panorama teatral.  


Aquest espai, situat a la Plaça Urquinaona de Barcelona, neix el 1931 com a cinema. L'any 1953 Grup Balañá adquireix aquesta sala i comença l'activitat teatral, a més de la cinematogràfica. A partir del 1990 la sala va potenciar moltíssim més el teatre i es converteix així, en un autèntic referent cultural de Barcelona.


El Teatre Borràs és un dels teatres preferits dels actors per la seva proximitat amb el públic, compta amb 692 localitats en dos pisos amb molt bona visibilitat estiguis on estiguis. Un munt d'estrelles nacionals han passat per aqui, des de Josep María Flotats, Mario Gas, Maria Rosa Sardà, Vicky Peña, Luis Zahera o Carlos Cuevas, fins a Silvia Bel, Miriam Iscla, Candela Peña, Pilar Castro, o tot l'equip de La Calòrica. Si vols riure i desconnectar, el Borràs és i serà sempre, el teu lloc. 

Com arribar

Metro

Urquinaona. L1 i L4 // Plaça Catalunya L1 i L3

Rodalies Renfe

Pç. Cat. R1, R3, R4, R11 i R12 // Passeig de Gràcia (R2, R11, R12 i Regional Sud)

FGC

Catalunya. S1, S2, S3, S5, S6, S7, L6 y L7

Cotxe

Gaudeix d'un 25% de descompte en els següents aparcaments de SABA quan vinguis al teatre!

Parkings vàlids: Pg. Gràcia-Consell de Cent / Pl. Catalunya / Rambla Catalunya / Urquinaona.

Vine a la taquilla del teatre amb prèvia validació de la teva entrada de l’espectacle i el tiquet d’accés de l’aparcament de Saba i t'entregarem un val SABA amb 25% de descompte.
Al caixer de l’aparcament, escaneja el ticket d’entrada, t'apareixerà l’import a pagar. Seguidament escaneja el val QR del 25% de descompte i t'apareixerà l’import final.
Si accedeixes amb el Via T o Pagament per matrícula a l’aparcament no podràs fer ús del val.

Més informació

Accessibilitat

El Teatre Borràs té seients reservats per PMR a la zona de platea. Aquests seients estàn destacats en el plànol del teatre quan vas a comprar les entrades.

El Bar del Borràs

El bar del 1r pis, no sempre està obert...davant d'aquesta incertesa, t'animem a que ho preguntis perquè "té rollo".

Horaris

El teatre obre, els dies de funció, 1 hora i 30 minuts abans de l’inici i fins a 30 minuts després de començar l'última funció.

Descompte parking

Gaudeix d'un 25% de descompte en els parkings SABA més propers quan vinguis al teatre! Parkings vàlids: Pg. Gràcia-Consell de Cent / Pl. Catalunya / Rambla Catalunya / Urquinaona Vine a la taquilla del teatre amb prèvia validació de la teva entrada de l’espectacle i el tiquet d’accés de l’aparcament de Saba i t'entregarem un val SABA amb 25% de descompte.

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?