Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Valeria Ros torna al Teatre Borràs, ready?

No creus que el pagafantismo té un punt sexy? D'acord, potser no és així, però això és el que li agrada pensar a la Valeria Ros, segurament perquè no vol assumir que realment tampoc està tan bona. A veure, que sí, és bufona de cara (i perquè es maquea); d'això (de cara) sí que li sobra a la cab****. Sinó, com s'explica que segueixi com a col·laboradora de Zapeando després de tants anys? I ara també a La Resistència...però quin és el seu públic? La teva àvia i el teu nebot de 16 anys?

La realitat és que a Valeria Ros li agrada opinar de tot i per això, no hi ha una sola persona que es pugui resistir a les seves aventures, sigui de la generació que sigui, del sexe que sigui, de la nacionalitat que sigui (llatins sobretot, ja saps). D'aquí surt la seva opinió, i de la seva opinió la cancel·lació. Valeria parlarà fins que se la cancel·li.

Us vol, la fuckin' diva,

Valeria Ros.

Fitxa artística

Artista Valeria Ros
Durada 75 min
Sala Teatre Borràs
Recomenada a partir de 16 anys

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

OCT
11
Divendres
22:30
Teatre Borràs, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves localitats disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Coliseum
PRÒXIMAMENT

Six

The Musical


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?