Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Luciano Mellera torna... aquest cop al Teatre Coliseum!

Luciano Mellera fa catorze anys es presenta en diferents escenaris de l'Stand Up de tota Argentina.

Va deixar enrere la seva carrera com a creatiu i redactor publicitari per convertir-se en un dels principals exponents de l'Stand Up llatí.

Ha participat a TEDx Riu de la Plata en cinc oportunitats, tancant les jornades, davant de més de 10.000 persones en cada ocasió. També ha format part del selecte elenc triat per Comedy Central gravant tres especials transmesos per tota Llatinoamèrica per aquest senyal.

Va fer el primer show de Stand Up d'Argentina en un estadi, omplint el mític Luna Park, al costat de Lucas Lauriente, amb qui també van realitzar gires per les vint-i-tres províncies d'Argentina. També ha portat el seu espectacle a ciutats com Nova York, Londres, Barcelona, ​​Madrid, Mallorca i Berlín a més de Perú, Xile i Uruguai en diverses oportunitats.

El 2018 es va estrenar la seva especial de comèdia original de Netflix, Infantiloide. A més de fer Stand Up, va protagonitzar juntament amb Lucas Lauriente l'obra de teatre “Quédate conmigo, Lucas” d'Hernán Casciario i és un dels quatre integrants de Aislados El Podcast, juntament amb Nicolás de Tracy, Lucas Lauriente i Nanutria.

 Va gravar com a actor la sèrie de comèdia "Felices els Sis", de HBO, recentment estrenada a la plataforma.

Però, sobretot, la seva excusa és fer riure sempre.

Fitxa artística

Durada 85 min
Sala Teatre Coliseum
No recomenat a menors de 13 anys

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?