Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Torna la nova comèdia de teatre de Patri Psicóloga i Rafa Blanca!

Un espectacle en el qual compartiran eines perquè pares, mares, professors… s'entenguin amb els seus joves i puguin cuidar de la seva salut mental.

Parlaran de la importància d'acceptar-los tal com són, de valors, de la pressió, de l'exigència, la por a no complir amb les expectatives, del sentiment de pertanyia, del rebuig, de la comunicació i l'enteniment, de la conducta sexual, dels iguals, de l'autoestima…

Gaudireu, us divertireu, i sobre tot, us emportareu consells perquè aquests joves meravellosos s'eduquin envoltats d'amor, amb confiança i puguin ser ells mateixos.

Fitxa artística

Idioma Castellà
Durada 80 min
Sala Teatre Borràs
Intèrprets Patri Psicóloga, Rafa Blanca, Sara Guillén, Darío Larrosa, Pablo Olarte i Alejandra Ubieto

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

gen
12
Diumenge
12:30
Teatre Borràs, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?