Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Informació útil

Entrada flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. 

L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades (per un import igual o superior) per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. 

Entrades per a grups

Alguns espectacles tenen condicions especials per a grups de més de 10 persones, mira la fitxa de l'espectacle, si és així, escriu-nos un email i fes la teva petició. 

 

Enviar email

Crea el teu propi esdeveniment

La singularitat dels nostres locals i la nostra experiència amb l'organització de grans espectacles t'ho posaran molt fàcil per crear un esdeveniment que realment marqui la diferència. 

Si estàs interessat en llogar un dels nostres espais, posa't en contacte amb el següent formulari. 

 

Enviar formulari

Experiència Corporate

Vine amb el teu equip, customitza la teva experiència perquè sigui un pla rodó. Viu el "en viu" amb el teu equip. Celebra, connecta, desconnecta...

Escriu-nos amb la teva idea i t'informem.

 

Enviar email


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?