Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

1680096943
1680096943
1680096943
1680097692

El Teatre

El Coliseum és, probablement, el teatre amb la façana més imponent de Barcelona, adornat amb les ja característiques lletres de bombetes que il·luminen la Gran Via quan el sol s'amaga. Es va inaugurar l'octubre de 1923 (ja és un teatre centenari!) i en aquella època alternava projeccions de cinema amb espectacles en viu. Grup Balañá el va adquirir en els anys 50, programant grans estrenes de cinema que han comptat amb la presència de George Clooney, Harrison Ford, Pedro Almodóvar, Hilary Swank i Hugh Grant, entre altres. Durant aquesta etapa hi va haver alguna excepció en la seva programació cinematogràfica amb Yerma amb Núria Espert i concerts de Joan Manuel Serrat.

El 2007 es converteix de manera permanent en teatre, amb "Cómeme el Coco, Negro" de La Cubana, albergant des de llavors, grans companyies i espectacles en viu, tant nacionals com internacionals, musicals, concerts de música, stand-up comedy i esdeveniments privats. 


El Coliseum té 1.500 localitats dividides en 3 pisos, platea, 1r pis i 2n pis. En el primer pis, darrere de les lletres que anuncien a cada artista, es troba un dels bars més encantadors (i encara bastant desconegut) de la ciutat. A sobre, està "La Cúpula", un dels espais més ben guardats de tota Barcelona que aviat obrirem per afegir un local nou a l'entreteniment de la ciutat. 


Les parets i les butaques d'aquest històric teatre tenyeixen tot el local d'un blau intens que t'acolliran en qualsevol espectacle que vinguis a veure.

T'hi esperem! 

Com arribar-hi

Metro

L2, L3 i L4

Bus

7, 52, 54, H12, N4, N5, N6 i N7

Rodalies Renfe

Passeig de Gràcia (R2, R11, R12 i Regionals Sud) // Plaça Catalunya R1, R3, R4, R11 i R12

Cotxe

Gaudeix d'un 25% de descompte en els següents aparcaments de SABA BARCELONA BAMSA quan vinguis al teatre!

Parkings vàlids: Pg. Gràcia-Consell de Cent / Pl. Catalunya / Rambla Catalunya / Urquinaona.

Vine a la taquilla del teatre amb prèvia validació de la teva entrada de l’espectacle i el tiquet d’accés de l’aparcament de Saba i t'entregarem un val SABA amb 25% de descompte.
Al caixer de l’aparcament, escaneja el ticket d’entrada, t'apareixerà l’import a pagar. Seguidament escaneja el val QR del 25% de descompte i t'apareixerà l’import final.
Si accedeixes amb el Via T o Pagament per matrícula a l’aparcament no podràs fer ús del val.

Només vàlid a partir de les 18h. En cas de funcions matinals, es podrà utilitzar el descompte un altre dia dins del mateix horari,

Més informació

Accessibilitat

El Teatre Coliseum té seients reservats per PMR a la zona de platea. Aquests seients estàn destacats en el plànol del teatre quan vas a comprar les entrades.

"El Bar del Coli"

El Bar està obert tots els dies de funció. Està ubicat al primer pis i té vistes a la Granvía. Pren-te algo abans de començar! ;)

Horaris

El teatre obre, els dies de funció, 1 hora i 30 minuts abans de l’inici i fins a 30 minuts després de començar l'última funció.

Descompte parking

Gaudeix d'un 25% de descompte en els parkings SABA BARCELONA BAMSA més propers quan vinguis al teatre! Parkings vàlids: Pg. Gràcia-Consell de Cent / Pl. Catalunya / Rambla Catalunya / Urquinaona. Només vàlid a partir de les 18h. En cas de funcions matinals, es podrà utilitzar el descompte un altre dia dins del mateix horari, Vine a la taquilla del teatre amb prèvia validació de la teva entrada de l’espectacle i el tiquet d’accés de l’aparcament de Saba i t'entregarem un val SABA amb 25% de descompte.


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?