Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

La funció del 09/06 queda aplaçada al 01/12.

Prepara't per la nit amb més "Locura".

Aquest show, és el quart unipersonal de Led Varela, un passeig per la seva ment on parlarà sobre anar a teràpia, les estranyes pràctiques dels mormons, conèixer a celebritats en viu, els documentals d'animals i molts temes més que et deixaran feliçment consternat de camí a casa.

Varela va ser el director del programa La Sopa Venezuela a E! Entreteniment, i reporter i guionista de la nit Chataing TV a Televen. Va participar en els espectacles de comèdia: Mi País, Tu País y Los Hijos del Ocio. També ha sigut creatiu de Chiguire Bipolar i Presidential Island i escriptor del programa Chumel Torres.

Després d'estar 3 anys fora de l'escenari, al maig de 2020 va estrenar el seu espectacle “Felicidad”, i el 2021 "Orgullo Nacional". Amb aquests dos últims shows ha aconseguit sold outs a la majoria de les seves presentacions a Mèxic, Estats Units, Xile, Perú, Argentina, Panamà i Espanya. Actualment té un podcast anomenat Blablabla.

Fitxa artística

Artista Led Varela
Idioma Castellà
Durada 140 min

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

DES
01
Diumenge
20:00
Teatre Borràs, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?