Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

De Víctor a Wilbur, o com un campió d'Espanya fa el salt als escenaris

Piensa en Wilbur’ és un espectacle plagat d'acrobàcies, humor, i risc, molt de risc: l'única manera en la qual Wilbur sap viure. Amb una tècnica i un físic fora del comú, crearà situacions impossibles que deixaran al públic aclaparat. Acompanyat dels seus amics inseparables: Contractura, Estirada i Esquinçament ens demostrarà que l'acrobàcia no és només un esport. Un espectacle que impactarà en el públic (literalment).

Piensa en Wilbur’ és el seu primer espectacle unipersonal. Un xou que ha anat creixent amb el temps i que ha fet gaudir a milers d'espectadors. De fet, milers d'ells li segueixen també en les seves xarxes socials, en les quals acumula més de 900.000 seguidors -entre Instagram i TikTok-.

Fitxa artística

Guió i interpretació Víctor Wilbur
Apte per a tots els públics
Producció MPC Management

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

gen
07
Diumenge
12:30
Teatre Borràs, Barcelona
gen
14
Diumenge
12:30
Teatre Borràs, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Borràs

Fitzroy

Teatre Coliseum
NOVES DATES

Berto Romero

Lo Nunca Visto

Teatre Coliseum
THREE NIGHTS ONLY

Natalia Osipova

Force Of Nature

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?