Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Benvinguts al Lago Comedy Club, un show sense artificis. 

Un còmic sobre una catifa, sota un focus i amb un micròfon cara a cara davant del públic. La comèdia de club, la comèdia de bar i carretera arriba a les taules dels grans escenaris per primera vegada. Pur stand-up clàssic. Genuïna comèdia servida amb llibertat, veritat i nuesa que busca la quinta essència del format. I per descomptat amb la signatura i l'experiència d'una icona del “One man Show”.

Una reivindicació d'una professió necessària, un homenatge a talents únics com Richard Prior, Jerry Seindfeld, Eddy Murphy o Ricky Gervais. 

Un viatge on Miguel lliura l'après en els seus més de 20 anys de trajectòria amb una col·lecció de les rutines més àcides, desternillants i atrevides que s'han escoltat a la butaca d'un teatre.

LA comèdia de club arriba al teatre amb totes les seves conseqüències, Miguel Lago s'arrisca amb un espectacle que es reescriu cada setmana mirant als ulls de l'espectador. I moltes sorpreses amb teloners que ningú s'espera perquè cada setmana l'experiència siGui excepciOnal i diferent.

LAGO obre el seu “garito” amb una única intenció, començar a retornar a l'humor tot el que li ha donat omplint la sala de molt de riure lliure i sense complexos. Això no és només un unipersonal, això no és només un teatre, això no és un club més… Esteu preparats per a l'experiència?

Fitxa artística

Direcció i guió Miguel Lago
Producció Josep Orive
Assistència de producció Raquel Jara
Direcció tècnica Jorge González
Direcció artística Ofelia Hernández Saro
No recomenat a menors de 16 anys

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

NOV
08
Divendres
22:30
Teatre Borràs, Barcelona
NOV
09
Dissabte
22:30
Teatre Borràs, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Borràs

Bonobos

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?