Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT – WEB GENERAL

1-RESPONSABLE

Qui és el Responsable del tractament de les teves dades personals?

Identitat: Edificios Y Espectáculos, S.L.

Direcció postal: Carrer Provença, 266 - 5 2, 08008, Barcelona (Espanya).

Correu electrònic: info@balanaenviu.com

 

2-FINALITATS

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

En compliment del que disposa el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t’informem que a Edificios Y Espectáculos, S.L. tractem les dades personals que ens facilites per a les següents finalitats:

  1. En el supòsit que ens haguessis escrit mitjançant el nostre Formulari de Contacte, tractaríem les teves dades per gestionar la teva consulta en relació amb els nostres productes i serveis.
  2. En el supòsit que haguessis requerit donar-te d'alta com a professional del sector, tractaríem les teves dades per gestionar l'enviament d'estrenes i actualitzacions de les últimes notícies.
  3. En el supòsit que t'haguessis donat d'alta al Butlletí (Newsletter) de Balañá en Viu, tractaríem les teves dades per gestionar el procés d'alta al mateix, per enviar-te comunicacions comercials sobre promocions que puguin resultar del teu interès, entre d'altres, mitjançant e-mail.
  4. En el supòsit que ens haguessis facilitat el teu currículum a través de l'apartat “Treballa amb nosaltres”, tractaríem les teves dades per gestionar el procés de selecció de personal.

 

3-TERMINI DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les teves dades seran conservades:

- En relació amb la finalitat (1) fins al moment en què hàgim resolt la teva consulta, així com el temps necessari per complir les obligacions legals corresponents.

- En relació amb les finalitats (2) i (3) durant un termini màxim de 5 anys des de la teva última interacció, o mentre no et donis de baixa, o sol·licitis la supressió de les teves dades, així com el temps necessari per complir les obligacions legals corresponents.

- En relació amb la finalitat (4) durant el termini de duració del procés de selecció de personal.

 

4-LEGITIMACIÓ

Quina és la legitimació pel tractament de les teves dades personals?

La base legal pel tractament de les teves dades personals corresponents a cadascuna de les finalitats (1) a (3) incloses en l'apartat 2 anterior ("Finalitats") és el consentiment exprés (clara acció afirmativa) atorgat a Edificios Y Espectáculos, S.L. al moment de recollida de les teves dades personals.

Per altra banda, la base legal pel tractament corresponent a la finalitat (4) de l'apartat 2 anterior ("Finalitats") és l’execució de mesures precontractuals o la intenció de concloure un contracte.

 

5-DESTINATARIS

A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les teves dades personals no seran cedides a cap tercer, excepte a aquells tercers pels quals resulti necessària la seva intervenció per a la correcta gestió de la prestació del servei.

En aquest sentit, en el supòsit que ens haguessis facilitat el teu currículum a través de l'apartat “Treballa amb nosaltres”, podríem cedir les teves dades a altres companyies del Grup Balañá, amb fins administratius interns, basant-se en l'interès legítim de la companyia Edificios Y Espectáculos, S.L. i les companyies relacionades.

Així mateix, t'informem que el responsable del tractament contracta part de la seva infraestructura virtual segons un model de computació en el núvol a través de Salesforce.com, Inc, entitat domiciliada en The Landmark @ One Market Street, San Francisco CA 94105, els Estats Units d'Amèrica. Als fins de garantir un nivell de protecció adequat, la present transferència internacional de dades personals es fa mitjançant la subscripció de normes corporatives vinculants (BCR) aprovades per l'autoritat de control francesa (CNIL), així com, supletòriament, sobre la base de les clàusules contractuals tipus aprovades per la Comissió Europea.

Per altra banda, el responsable del tractament també contracta amb The Rocket Science Group LLC, domiciliat en 675 Ponce De Leon Ave NE Ste 5000 Atlanta, GA, 30308-2172, els Estats Units d’Amèrica. Als fins de garantir un nivell de protecció adequat, la present transferència internacional de dades personals es fa sobre la base de les clàusules contractuals tipus aprovades per la Comissió Europea.

Finalment, les teves dades també podran ser cedides a organismes i autoritats públiques (administratives o judicials) en aquells casos en què una norma legal així ho estableixi.

 

6-DRETS

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals i com pots exercir-los?
Tens dret a accedir a les teves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides.

En determinades circumstàncies, podràs sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, podràs oposar-te al tractament de les teves dades. En aquests casos, Edificios Y Espectáculos, S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Així mateix, pots exercir el dret a la portabilitat de les dades, així com retirar els consentiments facilitats en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Si vols exercir qualsevol dels teus drets, pots dirigir-te a nosaltres, personalment al domicili d’Edificios Y Espectáculos, S.L. a l'adreça indicada anteriorment, o enviant un correu electrònic a info@balanaenviu.com, identificant-te convenientment.

Finalment, t'informem que pots dirigir-te davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i altres organismes públics competents per a qualsevol reclamació derivada del tractament de les teves dades personals.