Grup Balañá

Segueix-nos

imatge platea
imatge palco edit
imatge lateral edit

El Teatre

El Teatre Tívoli va obrir les portes el 1919 programant els espectacles teatrals més aclamats de l'època: sarsuela, òpera, revista i circ. 8 anys després, es converteix en cinema, tot i que encara continua fent, de forma esporàdica, òpera i música. El 1984 la Royal Shakespeare Company realitza el seu debut a Espanya en aquest teatre i des de 1992 acull sobretot espectacles musicals, de gran format, ballets i teatre de text, protagonitzat per artistes de gran rellevància nacional i internacional. Personalitats com Ricardo Darín, Bruce Springsteen, Norma Leandro, Josep Maria Flotats, Àngel Llàcer han actuat en aquest escenari preparat pels espectacles més exigents que aterren a la ciutat. 


Aquest teatre té 3 pisos amb un total de 1.500 localitats i gaudeix d'una acústica natural immillorable. Recentment, hem albergat petits concerts alternatius tant al hall del teatre com en el Bar, especialment atrets per l'estètica acollidora i l'ambient màgic que es genera. Encara avui es manté el decorat característic del segle passat, on abunden les motllures i els motius vegetals en color daurat, així com les butaques, cortines i moqueta d'un vermell intens que avisen del què es viurà allà dins. Tot el que passa al Teatre Tívoli, es viu amb una màgia desbordant.

Com arribar-hi

Metro

L1, L2, L3 i L4

Bus

H12, H16, V15, V17, 7, 19, 22, 24, 41, 42, 45, 47, 50, 54, 55, 62, 67 i 68

Rodalies Renfe

Plaça Catalunya R1, R3, R4, R11 i R12 // Passeig de Gracia (R2, R11, R12 i Regional Sud).

Aparcament

Gaudeix d'un 25% de descompte en els següents aparcaments de SABA quan vinguis al teatre!

Parkings vàlids: Pg. Gràcia-Consell de Cent / Pl. Catalunya / Rambla Catalunya / Urquinaona.

Vine a la taquilla del teatre amb prèvia validació de la teva entrada de l’espectacle i el tiquet d’accés de l’aparcament de Saba i t'entregarem un val SABA amb 25% de descompte.
Al caixer de l’aparcament, escaneja el ticket d’entrada, t'apareixerà l’import a pagar. Seguidament escaneja el val QR del 25% de descompte i t'apareixerà l’import final.
Si accedeixes amb el Via T o Pagament per matrícula a l’aparcament no podràs fer ús del val.

Més informació

Accessibilitat

Si vas en cadira de rodes, escull la zona de platea o palcos. Els seients reservats per PMR estàn destacats en el plànol del teatre quan vas a comprar les entrades.

Bar Tívoli

El Bar obre els dies de funció. Pren-te algo abans de començar! ;)

Horaris

El teatre obre, els dies de funció, 1 hora i 30 minuts abans de l’inici i fins a 30 minuts després de començar l'última funció.

Descompte parking

Gaudeix d'un 25% de descompte en els parkings SABA més propers quan vinguis al teatre! Parkings vàlids: Pg. Gràcia-Consell de Cent / Pl. Catalunya / Rambla Catalunya / Urquinaona Vine a la taquilla del teatre amb prèvia validació de la teva entrada de l’espectacle i el tiquet d’accés de l’aparcament de Saba i t'entregarem un val SABA amb 25% de descompte.

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?