Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

imatge platea
imatge palco edit
imatge lateral edit

El Teatre

El Teatre Tívoli va obrir les portes el 1919 programant els espectacles teatrals més aclamats de l'època: sarsuela, òpera, revista i circ. 8 anys després, es converteix en cinema, tot i que encara continua fent, de forma esporàdica, òpera i música. El 1984 la Royal Shakespeare Company realitza el seu debut a Espanya en aquest teatre i des de 1992 acull sobretot espectacles musicals, de gran format, ballets i teatre de text, protagonitzat per artistes de gran rellevància nacional i internacional. Personalitats com Ricardo Darín, Bruce Springsteen, Norma Leandro, Josep Maria Flotats, Àngel Llàcer han actuat en aquest escenari preparat pels espectacles més exigents que aterren a la ciutat. 


Aquest teatre té 3 pisos amb un total de 1.500 localitats i gaudeix d'una acústica natural immillorable. Recentment, hem albergat petits concerts alternatius tant al hall del teatre com en el Bar, especialment atrets per l'estètica acollidora i l'ambient màgic que es genera. Encara avui es manté el decorat característic del segle passat, on abunden les motllures i els motius vegetals en color daurat, així com les butaques, cortines i moqueta d'un vermell intens que avisen del què es viurà allà dins. Tot el que passa al Teatre Tívoli, es viu amb una màgia desbordant.

Com arribar-hi

Metro

L1, L2, L3 i L4

Bus

H12, H16, V15, V17, 7, 19, 22, 24, 41, 42, 45, 47, 50, 54, 55, 62, 67 i 68

Rodalies Renfe

Plaça Catalunya R1, R3, R4, R11 i R12 // Passeig de Gracia (R2, R11, R12 i Regional Sud).

Aparcament

Gaudeix d'un 25% de descompte en els següents aparcaments de SABA BARCELONA BAMSA quan vinguis al teatre!

Parkings vàlids: Pg. Gràcia-Consell de Cent / Pl. Catalunya / Rambla Catalunya / Urquinaona.

Vine a la taquilla del teatre amb prèvia validació de la teva entrada de l’espectacle i el tiquet d’accés de l’aparcament de Saba i t'entregarem un val SABA amb 25% de descompte.
Al caixer de l’aparcament, escaneja el ticket d’entrada, t'apareixerà l’import a pagar. Seguidament escaneja el val QR del 25% de descompte i t'apareixerà l’import final.
Si accedeixes amb el Via T o Pagament per matrícula a l’aparcament no podràs fer ús del val.

Només vàlid a partir de les 18h. En cas de funcions matinals, es podrà utilitzar el descompte un altre dia dins del mateix horari,.

Més informació

Accessibilitat

Si vas en cadira de rodes, escull la zona de platea o palcos. Els seients reservats per PMR estàn destacats en el plànol del teatre quan vas a comprar les entrades.

Bar Tívoli

El Bar obre els dies de funció. Pren-te algo abans de començar! ;)

Horaris

El teatre obre, els dies de funció, 1 hora i 30 minuts abans de l’inici i fins a 30 minuts després de començar l'última funció.

Descompte parking

Gaudeix d'un 25% de descompte en els parkings SABA BARCELONA BAMSA més propers quan vinguis al teatre! Parkings vàlids: Pg. Gràcia-Consell de Cent / Pl. Catalunya / Rambla Catalunya / Urquinaona Vine a la taquilla del teatre amb prèvia validació de la teva entrada de l’espectacle i el tiquet d’accés de l’aparcament de Saba i t'entregarem un val SABA amb 25% de descompte. Només vàlid a partir de les 18h. En cas de funcions matinals, es podrà utilitzar el descompte un altre dia dins del mateix horari,


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?