Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Pep Plaza és El Substitut.

S’ha passat la vida imitant esportistes, polítics, periodistes i cantants en teatres, ràdios i televisions, però també en l’àmbit privat, quan algun d’ells el contracta perquè el substitueixi en algun esdeveniment mediàtic o personal.

Però avui s’ha plantat i ha dit prou: vol deixar de ser un comparsa, un figurant, un secundari de la seva pròpia vida i ser reconegut pel seu talent com a humorista i actor.

¿Serà capaç de dir que no al president del Govern quan vulgui que el substitueixi al proper viatge oficial? ¿Com s’ho agafaran el Quim Masferrer i el Xavier Sardà quan els digui que no pensa conduir més els seus programes fent-se passar per ells? I el que és més important: ¿el públic riurà quan surti a l’escenari sent ell mateix?

Pep Plaza ens ofereix un monòleg que no és un monòleg en companyia de més de 50 personatges que hi són però que no hi són. Un espectacle inimitable que combina l’humor, la sàtira i la música.

Producció de Guerrilla Produccions i Pep Plaza.

Fitxa artística

Autoria Pere Anglas i Pep Plaza
Direcció Pere Anglas
Intèrpret Pep Plaza
Música Miquel Tejada
Disseny il·luminació Eudald Gili
Tècnic en gira Joan Vergés
Maquinària escènica Agustí Rovira
Caracterització Helena Fenoy
Maquillatge i perruqueria Marta Ferrer
Producció executiva Sonia Mellado i David Grau
Fotografia i vídeo David Batlle
Col·laboracions especials Quim Masferrer, Joan Pera, Espartac Peran, Big Band Jazz Maresme, Rosa Missé i Pau Cavaller
Agraïments Teatre Principal d’Arenys de Mar, Seràfics Arenys de Mar i Pere Pons
Disseny Gràfic Arkham Studio
Construcció escenografia Estructures Pascualin
Patrocinat per Moventia

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?