Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Preparat/da per explicar la teva ruïna al Teatre Borràs?

La Ruina és un show en què tant assistents com convidats especials comparteixen en públic la seva anècdota més incòmoda: aquella vegada que la seva parella els va deixar per whatsapp, quan es van adormir en una reunió important, un malentès amb un taxista… La típica anècdota que els amics sempre demanen que expliquis als sopars.

A La Ruina ens riem, sí, però d'alguna manera també fem teràpia de grup al veure que tots portem un loser dins.

Els còmics i guionistes Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes condueixen el show acompanyats d'un convidat que els ajudarà a comentar els anècdotes d'aquella nit. Pels micros de La Ruina han passat a compartir la seva misèria gent com Berto Romero, Facu Díaz, Marc Giró… I ens han demostrat que absolutament tots som més estúpids del que ens creiem.

Cada show és diferent i imprevisible, i cada cop compta amb més seguidors. Perquè tots tenim (com a mínim) una ruïna que el món mereix escoltar.

Participa a l'espectacle! Explican's la teva Ruina aquí: https://bit.ly/Participa_BCN_

Fitxa artística

Idioma Castellà
Durada 90 min
No recomenat a menors de 14 anys

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

DES
06
Divendres
22:30
Teatre Coliseum, Barcelona
DES
07
Dissabte
22:00
Teatre Coliseum, Barcelona
DES
08
Diumenge
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?