Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Corbacho torna al Teatre Borràs per seguir rient una mica de tot!

Si és que estan passant tantes coses que no queda una altra que riure's. I per això torna Corbacho, per a riure's d'una mica de tot.

Però sobretot per a riure's d'ell mateix. I del que l'envolta: els seus pares, la seva dona, el seu fill, la seva germana, el seu cunyat, els seus amics, el seu gos… Perquè quina fauna i flora que té al seu voltant.

També per a riure's de les coses que li passen, com segur que us passen moltes a vosaltres... I d'algunes altres, més personals, que igual només li passen a ell, com quan algú li diu:

”Tu ets famós, no? Gorbatxov, veritat?” Gorbatxov, Gaspatxo, Cabracho, Carpaccio… L'han anomenat de tantes formes. Però mentre vosaltres rigueu, podeu cridar-lo com vulgueu.

Un amic va anar a veure'l i li va dir: “Que fort, la gent riu cada quinze segons”. Sembla que va estar comptant els riures. Sí, ho reconeix, té amics molt estranys.

Però la veritat és que hi ha uns 250 riures per funció. Una a dalt, una a baix. És a dir que surt a un riure per cada 10 cèntims aproximadament. Qui dona més per menys?

Per això us convidem a que vingueu. Passareu una bona estona i tornareu a casa més feliços del que vau venir. Ni més, ni menys.

Fitxa artística

Guió Jose Corbacho
Durada 80 min
Idioma Castellà
Sala Teatre Borràs
Recomenat a partir de Majors de 14 anys

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flecible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La compra de les noves entrades està subjecte a la disponibilitat de cada funció.

Entrades

abr
26
Divendres
22:30
Teatre Borràs, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Borràs

Bonobos

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?