Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

El Monaguillo presenta el seu nou espectacle: Efectiviwonder!

Efectiviwonder és una passeig per la seva infància i les diferències entre l'abans i l'ara, de quan érem petits, perquè encara que ara ens diguin el contrari, nosaltres no estàvem diagnosticats.

No teníem TikTok, la nostra diversió entre altres coses era tirar-nos pedres i si li obries el cap a un amic, deies: ”qué buena tarde he echao'". I el millor: ens comunicàvem amb un got de plàstic que tenia un fil i de vegades s'anava la cobertura, imagina't…

I les mares? No tenien el cel guanyat, sinó que el tenien al seu nom. La mare del Monaguillo s'aixecava tots els matins, mirava al cel i deia: “Senyor, porta'm ràpid” i aquí segueix. Probablement, l'hauria canviat pel nen de l'exorcista, ja que li tenia més por que un gros a una cadira de plàstic.

Com diuen els nens d'ara: “vine't a veure'm bro, que aquest espectacle et renda i t'ho passaràs pirata…

Fitxa artística

Sala Teatre Coliseum
Idioma Castellà
Durada 90 min

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?