Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Com no naixem amb un manual que expliqui com manejar la nostra vida, acabem enredant-nos amb el passat, el futur, el què diran, complicant-nos amb compromisos, autoexigències, responsabilitats i fins a emocions que no són nostres...

A "Nena, no te compliques", una versió en directe de El Podcast de Cristina Mitre, la periodista entrevista a la psicòloga Patricia Ramírez per ajudar-nos a crear aquest llibre d'instruccions que ens faci la vida molt més fàcil.

Fitxa artística

Idioma Castellà
Sala Teatre Borràs
Durada 90 min

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves localitats disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?