Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Jorge Luna i Ricardo Mendoza presenten Hablando Huevadas al Teatre Coliseum!

Un espectacle basat en el seu programa, homònim, que es transmet per YouTube i ja s'ha convertit en un dels més populars de tota Amèrica Llatina

Els dos comediants es coneixen des de nens i van començar a fer comèdia junts l'any 2015. El seu humor es caracteritza per un llenguatge cru i provocatiu, que sovint es desvia cap allò políticament incorrecte. Parlen de temes d'actualitat, sexe, relacions i qualsevol cosa que passi pels seus caps.

El seu èxit es deu a una sèrie de factors, entre els quals es troben el seu carisma, la seva capacitat d'improvisar i la seva capacitat de connectar amb el públic. Els seus vídeos sovint es veuen com una crítica a la societat peruana i els seus tabús.

Fitxa artística

Intèrprets Jorge Luna i Ricardo Mendoza
Durada 180 min
Idioma Castellà
Sala Teatre Coliseum

Galeria

Entrades

març
25
Dilluns
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona

Altres espectacles que també et poden agradar:

La 9
ÚLTIMES FUNCIONS!

Bruno Oro

AI AI AI

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?