Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

"El més important a la vida, és que el més important, sigui el més important"

Doctorat en Humanitats i Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, treballa com a consultor i formador a la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat de Barcelona, a més de col·laborar amb col·legis i centres educatius.

Després del seu pas com a vicepresident de Barna Consulting Group i Assistant Professor de IESE, dedica el seu temps a investigar i desenvolupar nous mètodes per a transmetre la motivació de manera efectiva per a desenvolupar el potencial de cada persona.

En les seves conferències, Victor Küppers exposa de manera divertida, pràctica i emotiva les claus fonamentals per a desenvolupar el potencial de cada persona, les seves sessions giren entorn de principis i valors humans, la importància de lluitar cada dia per a ser millor persona i la necessitat de viure amb alegria, il·lusió, entusiasme, generositat i grandesa la nostra vida personal i professional.

Conferències de Victor Küppers

Les conferències de Victor Küppers són una excel·lent font d'inspiració per a totes aquelles persones que busquen millorar la seva vida laboral, personal i emocional. L'orador i conferencista compta amb una àmplia experiència en el món de la motivació i l'ensenyament, la qual cosa li permet oferir una visió única i renovadora de la vida.

Victor Küppers és un conferenciant internacional d'èxit, amb una llarga trajectòria en el món de la motivació i el desenvolupament personal. Les seves conferències estan carregades d'energia, optimisme i diversió, i t'ajudaran a aconseguir els teus objectius i a millorar la teva productivitat.

Fitxa artística

Idioma Castellà
Sala Teatre Coliseum
Durada 90 min

Entrades

març
12
Dimarts
16:30
Teatre Coliseum, Barcelona
març
12
Dimarts
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona
juny
12
Dimecres
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona
DES
03
Dimarts
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona
DES
04
Dimecres
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?