Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

David Suárez torna al Teatre Borràs!

David Suárez us ofereix una hora d'humor no apte per a tothom.

COMPRA UNA ENTRADA. El còmic gallec ens proposa un viatge pels seus pensaments més foscos. COMPRA UNA ENTRADA. Un espectacle en què ens parla de les polèmiques, de sexe, de judicis i d'envejar. COMPRA DUES ENTRADES MILLOR. La reflexió i la incomoditat són les claus del seu stand up. DÓNA-LI TU DINERS AL DAVID. Vine a veure el show d'humor negre més famós d'Espanya. DEIXA AQUÍ EL TEU NÚMERO DE COMPTE I LA CLAU.

Fitxa artística

Idioma Castellà
Durada 75 min
Edat A partir de 18 anys
Sala Teatre Borràs

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Borràs

Bonobos

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?