Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Els Morancos tornen al Teatre Coliseum per salvar l'humor!

"L'humor està en el punt de mira i els humoristes en el punt d'ira”.

La vida dels humoristes d'aquest país canvia dràsticament amb l'entrada en vigor d'una nova i estricta llei (Llei Mostassa), que minimitza el nivell d'ofensa de l'humor fins a tal punt, que tot l'elenc còmic nacional acaba a la presó i entre ells, com no, Els Morancos. Jorge i César hauran d'aprendre a manejar-se en el tibant i sempre perillós ambient carcerari, cosa que els portarà fins i tot a distanciar-se entre ells.

Mentrestant, els seus personatges més afins hauran d'enginyar un pla urgent per alliberar-los, encara que coneixent com les gasten Omaita, Antonia i Cia., lluny de solucionar el conflicte, molt probablement l'empitjoraran.

Personatges d'actualitat i de tota índole, seran també parodiats en aquesta divertida trama carcerària, en la qual tampoc faltaran els moments musicals.

L'humor està entre reixes... ens ajudes a alliberar-ho?

Fitxa artística

Idioma Castellà
Sala Teatre Coliseum

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?