Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Aquest espectacle és una invitació per a conèixer a una dona excepcional que, avui dia, viu exiliada entre nosaltres.

Lydia Cacho és una periodista i activista mexicana que ha lluitat durant tota la seva vida contra la violació dels Drets Humans. El 2005 va ser segrestada i torturada per haver denunciat una xarxa internacional de pedofília. Aquesta obra narra aquests fets combinant d'una manera genial la narrativa tealtral amb la cinematogràfica.

En els últims premis MAX, Marta NietoMarina Salas, van ser guardonades amb el premi ex aequo a "Millor Actriu" per La Infamia

De manera alterna en les diferents funcions, la Marta Nieto i la Marina Salas donaran vida al personatge de Lydia Cacho:

1ª semana: Marina Salas

2ª semana: Marta Nieto

El 16 i el 25 de novembre, la companyia us espera després de la funció al col·loqui que tindrà lloc al bar del primer pis. Hi participaran les actrius Marina Salas (16 de novembre) i Marta Nieto (25 de novembre), la autora Lydia Cacho, el director José Martret i Alicia Aguirre, operadora de càmera.

Fitxa artística

Autora Lydia Cacho
Adaptació Lydia Cacho i José Martret
Direcció José Martret
Intèrprets Marta Nieto o Marina Salas
Disseny d'espai escènic y vestuari Alessio Meloni
Il·luminació David Picazo
So Sandra Vicente
Disseny de videoescena Emilio Valenzuela
Operadora de càmera Alicia Aguirre Polo
Ajudant de direcció Pedro Ayose
Cap de producció Juanfran García

Galeria

Opinions

El muntatge, en fi, és superb i ningú se l'hauria de perdre. Tot i que fa mal, sacseja, impressiona, commou, irrita, aterreix, enerva i aixeca el desig d'acabar amb tanta escòria com hi ha en el més profund d'alguns éssers humans.

Diario Crítico

Escruixidora i devastadora. Bellament escruixidora i bellament devastadora, per a ser més exactes. Així és ‘La infàmia’.

ABC

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?