Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

El millor homenatge a Mecano del món

Protagonitzat per Robin Torres, torna després de 7 anys de gira i més de 300 concerts per Espanya i Amèrica Llatina, amb un nou espectacle basat en la gira més important de la carrera de Mecano: Descanso Dominical. Aquest no només va ser el seu àlbum més venut, sinó que els va catapultar a la fama i els va consolidar com la llegenda que són avui per tantes generacions.

Ara podreu gaudir d'un muntatge en el qual el vestuari i les coreografies estan completament renovades, juntament amb una brillant escenografia i posada en escena, que faran que el públic es retrobi amb la vertadera essència de Mecano. Us traslladarà a un dels seus concerts multitudinaris gràcies a aquest homenatge, qualificat per la crítica com: "el millor que existeix fins el moment!"

Fitxa artística

Veu Robin Torres
Teclat, guitarres i cors Antonio Villalba, Patricio Olmedo i Emilio Villalba
Baix elèctric Paco Álvarez
Bateria Lucas Hidalgo

Galeria

Entrades

juny
29
Dissabte
22:15
Teatre Coliseum, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?