Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Un homenatge al llegat de la millor veu de la història contemporània a través de la música.

Aquesta obra, creada per Rocío Carrasco, és un reconeixement a la immensitat de Rocío Jurado, que viu en tantes dones a través de les seves cançons.

La Carmela és una dona que admira a Rocío Jurado. Vol ser lliure, sensual, valent i compromesa com ella. Vol ser irreverent, precisa i directa com les dones de les seves cançons. El que no sap, i descobrirà al llarg d'aquest procés, és que Rocío Jurado existeix en ella. L'haver repetit tantes vegades les seves cançons, els seus gestos i la seva manera d'enfrontar-se a la música la farà viure un viatge d'acostament al seu referent. En ple segle XXI, una dona jove es redescobreix en la més gran, com si fos un mirall que reflecteix el que vol ser i el converteix en el seu present.

En les més de dues hores que dura l'espectacle, amb música en directe, Rocío Jurado es fa visible en ella. Des dels nervis d'una aspirant a un càsting, com ho era Rocío quan va llegar a Madrid, fins a la gran estrella en la qual es converteix en aconseguir l'oportunitat de la seva vida. En un diàleg constant amb el públic, la Carmela transmet les seves il·lusions, les seves pors, i canta per a ser lliure amb l'emoció que només s'aconsegueix a través de l'art, a través de les cançons que van marcar a una generació però que continuen vives en la lluita individual de tantes i tantes dones.

Fitxa artística

Veu i Interpretació Anabel Dueñas
Direcció Musical i Piano Alejandro Cruz Benavides
Guitarres Víctor Manuel, Lorenzo Gaitán
Baix Elèctric Juan Manuel Ruíz López
Bateria David López
Producció Executiva Rocío Carrasco
Direcció Artística Fidel Albiac
Direcció Tècnica Dani Montes
Disseny d'Il·luminació Oscar Gómez de los Reyes
Escenografia Rocío Carrasco
Disseny de Vestuari Vestuario Original de Rocío Jurado
Producció Fran Jiménez
Guió Ángel Garrido, Lucía Muñoz, Anabel Dueñas, Rocío Carrasco
Repertori Rocío Carrasco

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

NOV
23
Dissabte
20:30
Teatre Coliseum, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves localitats disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Coliseum
PRÒXIMAMENT

Six

The Musical


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?