Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Per motius aliens a la companyia i al teatre, les funcions del 29/05 al 09/06 de Naturalmente Flamenco en el Teatre Tívoli queden cancel·lades. Lamentem les molèsties que això pugui ocasionar i esperem veure-us al teatre molt aviat.

El flamenc desperta emocions.

Perquè ningú és aliè a la sentimentalitat. Toca les entranyes de qui s'apropa, conmou d'una manera directa sense estridències. No les necessita, és natural. 

Tot això es mostra a "Naturalmente Flamenco", un espectacle que és també una manera sincera i autèntica de mostra aquest art patrimoni de la humanitat. És el resultat de conjugar la il·lusió, el coneixement i la destacada sensibilitat de l'elenc d'aquesta companyia, professionals que viuen apassionats pel flamenc i que tenen molt a explicar sobre aquest art. Una producció del Ballet Flamenco de Andalucía, amb la col·laboració coreogràfica de Rubén Olmo - exdirector del Ballet Flamenco de Andalucía, Premi Nacional de Dança y Director del Ballet Nacional de Danza des de 2019 - i la direcció artística d'Úrsula López, - exdirectora del Ballet Flamenco de Andalucía - queda patent en aquesta proposta el procés de creació contínua a la terra en la qual va néixer el flamenc que avui coneixem. 

Fitxa artística

Coreografia Úrsula López i Rubén Olmo
Música Música popular i folklore
Música original i guitarra Juanma Torres i Pau Vallet
Il·luminació i vídeo Miguel Franco
Imatge Pepe Torres
Cos de ball Julia Acosta (repetidora), Aitana Rousseau, Andrea Anto, Miranda Alfonso, Manuel Jiménez, Federico Núñez, Iván Orellana i Borja Cortés
Veus Juan de Mairena i Sebastián Cruz
Guitarra Juanma Torres
Percussió Raúl Dominguez

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?