Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Luis Piedrahita torna al Teatre Borràs!

Apocalípticamente correcto és el nou show de Luis Piedrahita, un monòleg ple d'enginy i humor en el qual s'analitza què és això de la llibertat i per a què serveix.

Analitzarà amb ironia l'horòscop i les autocaravanes camperitzades, prova incontestable que el nostre destí pot estar escrit en les estrelles o en la secció d'ofertes de Leroy Merlin. A més, qüestionarà algunes veritats assumides per la nostra societat com l'existència de les anguiles elèctriques o els tornados.

I ningú pot dir-li res, per què? Perquè Piedrahita fa això per una sola raó: perquè li dona la gana.

Fitxa artística

Interpret Luis Piedrahita
Guió i direcció Luis Piedrahita
Col·laboradors de guió J.J. Vaquero i R. Sopeña
Música Original Alejandro Dolina

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?