Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

PROMOCIÓ

4x3


*Promoció vàlida per les funcions de dimecres, dijous i i diumenges a les 12h. 

Sinopsi

Per fi arriba a Barcelona el musical de Los Chicos Del Coro amb la millor banda sonora!

L'adaptació del super èxit del cinema francès, ara en viu!

Clément Mathieu, un professor de música a l'atur, rep una oferta de feina com a vigilant en un internat per a nois problemàtics. Allà coneixerà a uns nois que li donaran l'al·licient per a tornar a la seva gran passió: LA MÚSICA.

Posa en marxa una coral per, a través de la música, treure el millor de cada noi. Enfront dels mètodes dictatorials del director del centre, Sr. Rachin, al cap del temps, els alumnes arribaran a formar un reeixit cor. La força creativa de la música arriba al cor de tots i obre les portes a la companyonia, la solidaritat i l'amor.

Fitxa artística

Idioma Castellà
Durada 135 min
No recomanat a menors de 4 anys
Producció AMR Produce
Distribuidor Pentación Espectáculos
Director de escena Juan Luis Iborra
Director musical Rodrigo Álvarez

Galeria

Opinions

Impactant musical i lluïda reflexió sobre la bondat.

COPE

Un musical per escalfar l'ànima.

VOX Pópuli

Altres documents

Programa de mà Descarregar

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades per a grups

Alguns espectacles tenen condicions especials per a grups de més de 10 persones, mira la fitxa de l'espectacle, si és així, escriu-nos a grups@balanaenviu.com i fes la teva petició.

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?