Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Amb més d’un MILIÓ d’entrades venudes en més de 50 països, l’espectacle més aclamat del món sobre Edith Piaf arriba a Barcelona!

Viu “La Vie en Rose” i “Non, je ne regrette rien” en directe al Teatre Tívoli.

Protagonitzat per la internacionalment reconeguda Nathalie Lermitte, concebut i dirigit per Gil Marsalla, és considerat unànimement per la família i amics d'Edith Piaf com: "...El més bell homenatge mai produït sobre la carrera d'Edith Piaf...".

En dues parts de 45 minuts, Piaf! The Show explica la història de la carrera de la cantant EDITH PIAF a través de les seves inoblidables cançons en una escenografia original i projeccions d'imatges inèdites de l'artista mai abans publicades.

Piaf! The Show ha esgotat entrades a llocs emblemàtics com Carnegie Hall de Nova York i l'Olympia de París. Ara arriba al Teatre Tívoli a amb 4 úniques funcions. 

Fitxa artística

Cantant Nathalie Lermitte
Piano Philippe Villa
Percussió Benoit Pierron
Acordió Frederic Viale
Contrabaix Giliard Lopes
Producció i Direcció Gil Marsalla
Escenografia Thomas Richeux

Galeria

Altres documents

Programa de mà Descarregar

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?