Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Tot el que t'agradaria saber sobre el sexe… i algunes cosetes més.

Després de l'èxit de la comèdia “L'ansietat no mata, però fatiga”, l'actor Rafa Blanca, la psicòloga Patri Psicòloga i el científic i divulgador Pere Estupinyà, s'uneixen en un nou espectacle didàctic, divertit i picant.

Les relacions sexuals són apassionants, divertides, orgàsmiques, però també poden ser el major conflicte d'una parella.
On deixem la pobra libido al llarg dels anys? Com afecten la deixadesa i la rutina a la parella? Quants mites sexuals continuen condicionant les nostres relacions sexuals? Sabem tocar bé el nostre instrument? Creiem que sabem de sexe? Hi ha molt més.

Rafa Blanca, Patri Psicòloga i Pere Estupinyà t'explicaran tot, amb pèls i senyals, des de l'humor, la ciència, la divulgació i una miiiiiica de picardia.

Fitxa artística

Idioma Castellà
Durada 110 min
Sala Teatre Borràs

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?