Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Tornen Patri Psicóloga i Rafa Blanca amb 'La ansiedad no mata, però fatiga'

El principal objectiu del show és bàsic, però directe: aconseguir que sortiu del teatre més feliços que com vau entrar i amb eines senzilles que us ajudin a gestionar emocions incòmodes com l'ansietat.

Tot amb un toc d'humor perquè gaudiu i us divertiu.

A través de diverses escenes quotidianes, en Rafa ens anirà plantejant situacions on l'ansietat juga un important paper, en ell i en els que l'envolten; al seu torn Patri l’anirà guiant a base de consells i buscant solucions a partir dels errors comuns que podem cometre en la cerca de la desaparició d'aquest problema. Anireu descobrint poc a poc com l'espectacle es converteix en una informal i entretinguda teràpia sense que cap dels dos vulgui plantejar-ho.

Sereu testimonis i receptors de les més intel·ligents, astutes i encertades respostes que proposarà Patri Psicòloga, una de les psicòlogues més respectades i estimades del nostre país.

Fitxa artística

Idioma Castellà
Durada 110 min
Sala Teatre Borràs

Galeria

Tipus d'entrades

Enrtrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

maig
28
Dimarts
20:00
Teatre Borràs, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?