Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

L'hotel amb més brilli brilli del país torna a obrir les portes, aquesta vegada amb un misteri per resoldre.

Després de dos anys consecutius sent un allotjament idíl·lic per a una estada plena de fantasia, ara necessitem la teva ajuda per esbrinar qui ha tacat de sang les perruques, les boes i els stilettos de les nostres reines. Un tret i tretze drag queens sospitoses protagonitzen aquesta hilarant obra musical on conviuen la intriga, l'humor més canalla i números musicals de mort.

GRAN HOTEL DE LES REINES: HISTERIA D'UN CRIM”, amb la participació de Supremme De Luxe i les concursants de la tercera edició de Drag Race España.

Una producció de Locamente i Atresmedia.

Fitxa artística

Presentat per Supremme Deluxe
Amb el casting oficial de la tercera temporada de Drag Race Espanya: Bestiah, Chanel Anorex, Clover Bish, Drag Chuchi, Hornella Góngora, Maria Edilia, Pakita, Pink Chadora, Pitita, The Macarena, Vania Vainilla, Visa.

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves localitats disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?