Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

PROMOCIÓ

25%


Compra la teva entrada anticipada i gaudeix d'un 25% de descompte fins el 31 d'agost!

Promoció vàlida per totes les funcions. Subjecte a disponibilitat.

Sinopsi

Una experiència emocional i potent en el captivador món de Frida Kahlo!

El reconegut coreògraf català Enrique Gasa Valga t'endinsa en el magnífic món dels colors de Mèxic i traça la vida, la passió i el carisma exòtic de Frida Kahlo amb la seva companyia de dansa.

El conjunt compta amb el suport d'una fantàstica banda en directe liderada per l'excepcional cantant Greta Marcolongo. Amb un recorregut sonor a través de vells boleros arreglats (entre els quals destaquen La Llorona, Paloma Negra i Volver Volver), tangos i cançons populars mexicanes, enriquits amb noves composicions originals del músic i director musical de l'obra, Roberto Tubaro, Gasa Valga traça escenes de la vida de Frida Kahlo en 14 imatges inoblidables.

Un espectacle de dansa impressionant. Una festa per a tots els sentits!

Frida Kahlo sempre es va sentir prop de la mort, històries i llegendes envolten la seva vida, caracteritzada pel sofriment, el seu matrimoni amb Diego Rivera i algun assumpte bisexual. Era una membre compromesa del Partit Comunista que anava en cadira de rodes després de perdre una de les seves cames. Les seves pintures es van convertir en el diari insuportablement cruel per a la seva ànima. Una setmana abans de morir en l'edat de 47 anys, Frida va posar el seu pinzell en pintura vermella de sang i va deixar la seva última salutació a la vida: VIVA LA VIDA.

Descobreix el magnífic món del color de Mèxic a través de Frida Kahlo!

Les produccions passades d'Enrique Gasa Valga com a director de TanzCompany Innsbruck han tingut un gran èxit. Les seves produccions van rebre cinc nominacions a la categoria Millor Producció de Dansa als Premis Austríacs de Teatre Musical, guanyant el premi per "Frida Kahlo - Pasión por la vida" i "La Tempestad".

El desembre de 2023, Enrique Gasa Valga es va embarcar en un nou projecte, fundant la seva pròpia companyia de dansa. El seu objectiu inaugural va ser llançar el Festival de Dansa d'Hivern d'Innsbruck en col·laboració amb la Asociación de Turismo de Innsbruck. La seva estrena, "Lágrimas Negras", va aconseguir un èxit rotund, amb entrades esgotades pels 8 espectacles en un recinte amb gairebé 1300 butaques i rebent una resposta entusiaste del públic assistent. 

Fitxa artística

Banda Greta Marcolongo, Roberto Tubaro, Carlo Villotti, Maurizio Pala, Christian Stanchina
Direcció i Coreografia Enrique Gasa Valga
Direcció Musical Roberto Tubaro
Escenografia Helfried Lauckner
Vestuari Bridgit Edelbauer-Heiss
Balletmasters Lara Brandi i Gabriel Marseglia
Disseny d'Il·luminació Freddy Röck
Llibret Enrique Gasa Valga, Lara Brandi
Regidoria Ellen Piendl
Ensemble Sandra Chamochumbi, Locke Venturato, Ayda Frances Güneri, Matthew Humphreys, Paulina Blum, Gabriele Tamolli, Sayumi Nishii, Camilla Danesi, Mitsuru Ito, Martin Segeta.
Frida Kahlo Lara Brandi i Alice Amorotti
Diego Rivera Gabriel Marseglia
La Muerte Sayumi Nishii
Christina Kahlo (germana) Camilla Danesi
Wilhelm Kahlo (pare) Martin Segeta
Josephine Baker Cosme Tablada Moreno
Leo Trotzky Mitsuru Ito

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

NOV
13
Dimecres
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona
NOV
14
Dijous
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona
NOV
15
Divendres
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona
NOV
16
Dissabte
17:00
Teatre Coliseum, Barcelona
NOV
16
Dissabte
21:00
Teatre Coliseum, Barcelona
NOV
17
Diumenge
18:00
Teatre Coliseum, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves localitats disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Coliseum
PRÒXIMAMENT

Six

The Musical


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?