Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Charlie Pee presenta el seu primer espectacle en solitari al Teatre Borràs!

La còmica catalana Charlie Pee, coneguda per ser guionista i col·laboradora de La Resistencia i del Carolate; després de deu anys fent Stand Up en els quals destaquen els seus monòlegs en Comedy Central, Las Que Faltaban (Movistar+), Phi Beta Lambda, Cruïlla Comedy o TV3, ens presenta el seu primer espectacle en solitari.

Una hora plena de riures en la qual ens compta les misèries més absolutes que li han passat al llarg de la seva vida.

Fitxa artística

Durada 70 min
Sala Teatre Borràs
Recomanat a partir de 18 anys

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La compra de les noves entrades està subjecte a la disponibilitat de cada funció.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?