Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

L' escenari és un espai buit.

L' espectacle són els artistes. 

The Copenhagen Collective

20 individus de diferents nacions i cultures es mouen per un paisatge emocional abstracte. L'acceptació de la necessitat de l'altre aporta eufòria a mesura que descobrim i experimentem el fet que com a humans, hi ha poc que una persona pot fer sola.

Aquest nou col·lectiu acrobàtic de Copenhaguen presenta la seva primera producció: The Genesis. Un espectacle que parla de com ens relacionem entre nosaltres i de com depenem intrínsecament els uns dels altres.

 

"Hi ha una altra manera"

Vivim en un temps aparentment ple de conflictes i divisions. Nosaltres contra ells, persones contra persones, pobles contra pobles, cultures contra cultures. La vida humana és com un joc on la victòria d'algú només es pot aconseguir a través de la pèrdua d'algú altre. Copenhagen Collective creu que hi ha una altra manera. Una manera en la qual la nostra capacitat d'amor i cura és més forta que la nostra animositat, la nostra capacitat d'enteniment i compassió és més resistent que les nostres divisions i les nostres diferències es celebren i es converteixen en la nostra força.

Fitxa artística

Artistes Alfred Hall Kriegbaum, Ange Gabriel Olsen Viaud, Anna Sofie Fornitz Vording, Bechara Hage Meany, Bernardo Añorga Vargas, Daniel Luengo, David Ullrich, Eloisa Pereira Trinidad, Gonzalo Irisarri Martinez, Gregorian Hawke (Stand-in), Joachim Ante, Marilou Verschelden Nathan Briscoe, Nicolás Esteban Mancisidor Gonzalez, Rachel Orya Locks, Raphaela Abreu Olivo de Almeida, Ronan Luke Jenkinson, Samuel Fraser Patrick Barnes, Saila Salminen, Shona Marie Morgan, Sónia Christina Silvestre Matos
Direcció i Coreografia Patrick King i Johan King Silverhult
Acrobatic Coaches Søren Flor i Craig Dagostino
Música Leif Jordansson
Disseny d'il·luminació Stefan Goldbaum Tarabini
Vestuari Julie Hendel, Louise Egebro, Camilla Suleima
Vídeo Luke Chadwick-Jones
SoMe i Comunicació Andrés Alberto Cerdeira Méndez
Coordinador del Projecte Søren Flor v. JA Circus
Producció Mette Klouman

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

JUL
16
Dimarts
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona
JUL
17
Dimecres
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona
JUL
18
Dijous
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona
JUL
19
Divendres
18:00
Teatre Coliseum, Barcelona
JUL
20
Dissabte
19:00
Teatre Coliseum, Barcelona
JUL
21
Diumenge
18:00
Teatre Coliseum, Barcelona
JUL
23
Dimarts
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona
JUL
24
Dimecres
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves localitats disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?