Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

El boom teatral de l'Argentina torna a Barcelona amb el seu nou espectacle!

Lo Mejor de Mi de Robert Moldavsky és el show que no et pots perdre. Les vacances en família, la sala d'espera del doctor, la dificultat per adaptar-se al món millenial... tots aquests tòpics acompanyats de la millor música.

El TOP TOP TOP de l'humor amb el seu rècord de concurrència a tots els teatres on es presenta, i rècord d'audiència a televisió i ràdio, arriba a Teatre Borràs per fer que no paris de riure.

Fitxa artística

Idioma Castellà
Durada 80 min
Sala Teatre Borràs

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?