Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Samantha Hudson, Penny J i Asaari Bibang presenten el show de còmiques més potent!

Riot Comedy és el podcast que ha fet història revolucionant la indústria de l'entreteniment. Ha canviat totalment la imatge que es tenia de les dones dins el món de la comèdia. 

Presentat per la seva creadora, Penny Jay, la qual pel mig de l'humor i un cop esquinçador feminista, narra com és encarar-se a tota una indústria en nom de les dones. Les seves aventures i desventures amoroses, vitals, sexuals i revolucionaries. 

Un show d'stand up en el qual no poden faltar també les seves companyes còmiques, que en aquesta ocasió, seran: Asaari Bibang i Samantha Hudson com artista convidada.

Un show d'stand-up que et fa encendre la flama dins teu, trobar el teu espai i vibrar veient a les dones ser lliures sobre l'escenari.

Fitxa artística

Idioma Castellà
Durada 120 min
No recomenat a menors de 16 anys

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?