Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Què vull ser quan sigui gran? És una pregunta que ens fem molt sovint quan som infants. Quan som petites volem ser moltes coses, però... tenim prou referents les nenes? Coneixem prou artistes, esportistes, polítiques, científiques, lluitadores...? Sabem els noms i cognoms de les dones que van fer història i en van canviar el transcurs? Gràcies a elles avui som aquí i amb aquest festival els volem rendir un homenatge.
L'Alma i l'Arlet són dues germanes que han de fer una redacció per l'escola "Què vull ser quan sigui gran?" Quan la seva germana gran s'adona que no tenen referents femenins, decideix començar un apassionant viatge a través de les dones més rellevants de la història. Amb elles recorrerem el món i la història i aprendrem com van ser de valentes, pioneres i generoses moltes dones i nenes.
Veurem el món a través d'unes mirades que no són les que surten als llibres d'història, però que han fet història i ja comença a ser hora de donar-les veu, llum i nom.
Per elles, per nosaltres i per totes les que han marcat i ens han marcat, trepitjarem l'escenari amb força i passió.

Fitxa artística

Durada 120 min
Sala Teatre Borràs

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrada per a grups

Alguns espectacles tenen condicions especials per a grups de més de 10 persones, mira la fitxa de l'espectacle, si és així, escriu-nos a grups@balanaenviu.com i fes la teva petició.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?