Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Espectacle amb promoció

Per un temps limitat, entrades al 15%


Promoció vàlida per totes les funcions.

Sinopsi

Peppa Pig està a punt per a la seva gira oficial per Espanya. Barcelona, ​​Madrid, Bilbao, Granada, Corunya i Saragossa són les primeres ciutats anunciades que rebran 'Les aventures de Peppa Pig!'.

La gira del show en viu de l'exitosa sèrie de TV començarà el proper octubre del 2023 i s'estendrà fins al març del 2024. En aquest espectacle teatral interactiu per a tota la família, Peppa Pig es prepararà per a una emocionant acampada al bosc amb George i els seus amics del col·legi, com Pedro Pony, Suzy Sheep i Gerald Giraffe.

Els personatges de “Les aventures de Peppa Pig!” cobren vida a través de marionetes de mida natural en una aventura immersiva que, portarà tota la família a viure una experiència única i emocionant. Nicolas Renna, director general de Proactiv Entertainment, ha declarat: "Peppa Pig és un fenomen mundial amb milers de seguidores i, després de recórrer mig món, volíem treure'l de nou perquè el públic del nostre país el pogués gaudir de primera mà".

De la mateixa manera que l'exitós i mundialment reconegut programa de televisió, 'Les aventures de Peppa Pig!' fomenta l'aprenentatge, el joc creatiu i la resolució de problemes, a més de crear un espectacle de pura diversió i entreteniment per a tota la família que podrem gaudir a Espanya a partir de l'octubre del 2023 en aquesta nova gira.

 

Fitxa artística

Durada 90 min
Sala Teatre Coliseum
Idioma Castellà

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Coliseum
NOVES DATES

Berto Romero

Lo Nunca Visto

Teatre Coliseum
THREE NIGHTS ONLY

Natalia Osipova

Force Of Nature

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?