Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Natalia Osipova estarà tres úniques nits al Teatre Coliseum!

No et perdis aquesta oportunitat inigualable per a conèixer d'aprop a la ballarina més brillant de la nostra generació amb l'espectacle Force Of Nature

Aclamada a tot el món com una de les millors ballarines dels nostres temps, Natalia Osipova, ballarina principal del Royal Ballet, protagonitza una vetllada de solos i duos inigualables pel seu virtuosisme i bellesa. Acompanyada per estrelles del Royal Ballet i ballarins del Theatre Rambert (Londres) -entre ells el ballarí i coreògraf estatunidenc Jason Kittelberger- Osipova brilla en clàssics com Corsair, Valse Triste o Dying Swan, així com en una nova peça, Ashes (debutada a Nova York i coreografiada conjuntament per Osipova i Kittelberger), i altres peces de coreògrafs britànics i nord-americans.

Force Of Nature es va estrenar al City Center de Nova York el gener de 2023 i fa la seva única parada a Espanya els propers 10,11 i 12 de gener de 2024.

Descobreix per què els crítics i el públic de tot el món la consideren una força de la naturalesa de la dansa.

Atenció! Last tickets a taquilla a 75€ - Com funciona? 

  • Només hi han 100 localitats per cada dia disponibles. 
  • Tarifa aplicable pel mateix dia i a la taquilla del Teatre Coliseum, des de les 17h fins exhaurir les 100 localitats.
  • Aplicable a un màxim de 4 entrades per comprador.

Fitxa artística

Artista Natalia Osipova
Sala Teatre Coliseum
Coreografia Jason Kittelberger, Sidi Larbi Charkaoui, Alexey Ratmansky

Galeria

Opinions

Truly astonishing, a supernatural tour de force.

The Guardian

The most sought after ballerina in the world.

Independent

Many Giselles, but only one Osipova.

New T

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?