Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Després d'esgotar les entrades pel 16 de setembre... obrim una nova sessió amb el Dr. Manuel Sans Segarra!

Revela l'existència de la Supraconsciència

El Dr. Manuel Sans Segarra, reconegut metge i cirurgià, presenta la seva investigació sobre l'existència de la Supraconsciència i les experiències properes a la mort (ECM). El Dr. Sans Segarra, qui ha dedicat gran part de la seva carrera a la medicina tradicional, comparteix la seva experiència personal que el va portar a explotar aquest camp.

Aquests últims anys els està dedicant a divulgar i compartir el seu coneixement, per ajudar a les persones a despertar una comprensió més profunda de la realitat. Realitza conferències i entrevistes per compartir la seva perspectiva, i ja s'ha convertit en una de les persones rellevants en aquest tema en castellà. 

Què és la Supraconsciència?

El Dr. Sans Segarra defineix la Supraconsciència com una forma de consciència que existeix més allà del cos físic i la ment. Aquesta idea desafia la visió tradicional de la mort com el final de la existència. 

Fitxa artística

Idioma Castellà
Durada 120 min
Sala Teatre Coliseum

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

SET
16
Dilluns
19:00
Teatre Coliseum, Barcelona
SET
20
Divendres
18:00
Teatre Coliseum, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves localitats disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Coliseum
PRÒXIMAMENT

Six

The Musical


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?