Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Benvinguts i benvingudes a Madres i Musas, un podcast presentat per 3 dones increïbles.

A Madres y Musas, cadascuna de les presentadores representa un enfocament únic de la maternitat a les xarxes socials. Això dóna peu a converses plenes d'entreteniment, amor, sorotitat, debat i un toc d'humor que no et voldràs perdre.

Aquest espai ha sigut creat amb amor, pensant en totes les dones que es senten més que mares. És un lloc en el qual pots parlar i explorar el teu costat musa, aquella part inspiradora que omple totes les facetes de la teva identitat com a dona i com a ésser humà.

Presentat per Bithia Domínguez (@missmalabares), Cristina Soler (@condobleyema), Inma Sáenz (@inmasaenzs) i la productora i directora, Begoña Artiles.

Fitxa artística

Sala Teatre Borràs
Idioma Castellà

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?