Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Aquest Nadal... torna LOVE LOVE LOVE!

Un gran espectacle musical i teatral, amb més de 50 músics en escena, conduït pel músic i humanista Ramon Gener i l'actor, director i guionista Jose Corbacho. Com ells diuen: “una extranya parella”, unida per la música i l'amor.

“Un recorregut pels grans hits de la música clàssica i moderna, en el qual el públic gaudeix, s'emociona, riu i acaba cantant i ballant. Una experiència brutal.”

Bach, Mozart, Beethoven, Verdi o Wagner, però també Elvis Presley, Amy Winehouse, Bruce Springsteen, The Beatles, Madonna, Elton John, Katy Perry, Beyoncé i alguna sorpresa nadalenca.

Tots ells interpretats per l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Love Rock Band i els cantants Sara Pi, Tonia Richardson i Sebastian Ramirez. Igual que en els grans concerts, LOVE LOVE LOVE ens permetrà gaudir de la música en rigorós directe, amb més de 50 músics en escena tocant les millors cançons dels grans grups i artistes de les últimes dècades.

Fitxa artística

Direcció artística Jose Corbacho
Presentat per Ramon Gener i Jose Corbacho
Direcció musical Marcelo Frajmowicz
Producció Pep Espada
Cantants Tonia Richardson, Sebastián Ramírez i Sara Pi
Música Orquesta Simfònica del Vallès i The Love Rock Band

Galeria

Opinions

Musicalment impecable, és la banda sonora de les nostres vides.

Un espectacle únic i irrepetible.

Molt emocionant, molt divertit i sobretot molt espectacular.

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves localitats disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?