Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Una simfonia d'acrobàcies, llum i so lleuger. 

Circa és a la vanguardia de la nova onada de circ contemporani australià, convertint-se en pioner en la forma en la que el físic pot crear espectacles poderosos i conmovedors. Continua ampliant els límits d'aquesta forma d'art, desdibuixant les fronteres entre el moviment, la dansa, el teatre i el circ.

El capítol següent de l'aclamada sèrie Humans és una coreografia de cossos, amb música del compositor Ori Lichtik i la il·luminació de Paul Jackson. Creada pel visionari del circ Yaron Lifschitz, Humans 2.0 és un espectacle íntim, primari i profundament compromès amb el repte de l'ésser humà.

Circa Contemporary Circus, des de 2004 amb seu a Brisbane (Austràlia), ha fet gires per tot el món actuant en més de 40 països davant de més d'un milió i mig de persones. Les obres de Circa han estat rebudes amb ovacions, crítiques favorables i entrades esgotades en els 6 continents.

Descobreix per què Circa ha sigut aclamada com res menys que... "a revolution in the spectacle of circus".

Fitxa artística

Director Yaron Lifschitz
Música Original Ori Lichtik
Il·luminació Paul Jackson
Vestuari Libby McDonnell
Director Tècnic Jason Organ

Galeria

Opinions

Humans 2.0 pushes the boundaries of what circus and acrobatics can be.

Time Out Australia

Jawdropping, seat clawing and armchair exhausting.

Arts Hub Australia

Humans 2.0 is a seriously sensational spectacle: as aesthetic as it is athletic, as comedic as it is grave, and all in all, a visceral delight.

The Conversation Australia

There are times when you can't hardly believe what you're seeing...

Sydney Morning Herald

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?